JEROEN VAN WIJNGAARDEN

CV

Vanuit mijn opleiding Sociaal pedagogische hulpverlening en een carrière als acteur en zanger kwam ik in 2003 in het vak van trainingsacteur terecht. Daarin ben ik van meet af aan als een vis in het water. Bijdragen aan de ontwikkeling van mensen zie ik als een voorrecht. Als mensen bereid zijn te werken aan de kwaliteit van hun verbindingen en te veranderen, dan bied ik ze al trainingsacteur graag een speelveld om dat veilig uit te proberen. In die jaren ontdekte ik tijdens het trainingsacteren en het geven van zanglessen de docent in mij. Ik draag graag kennis over en help mensen met het zoeken naar eigen inzichten. Ik wordt gelukkig als ik mensen over lastige drempels zie stappen.

In 2012 heb ik organisch de stap gezet om zelf trainingen te gaan geven. Ik werk nu als freelance trainer en coach voor bedrijven en particulieren die coaching of training zoeken. Ik werk intensief samen met Centrum Open Mind, Innovam en Boertien Vergouwen Overduin. Inmiddels ben ik overtuigd van het feit dat er voor organisaties geen essentiëler onderwerp is dan Veranderen en Verbinden.

Mijn zangcarrière ligt al een tijd achter me, maar ik hou me nog steeds bezig met harmonie. Nu in en tussen mensen en organisaties.

In 2014 heb ik mijn Certificaat systeemcoaching, Open Mind Coaching en Trauma Healing gehaald bij Centrum Open Mind. Samen met dit instituut ontwikkel ik de module Integraal  Leiderschap en geef ik de cursus Systemisch Trainingsacteren aan Senior Trainingsacteurs.

Privacyvoorkeuren

Wanneer u onze website bezoekt, kan deze informatie via uw browser opslaan van specifieke services, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw Privacy-voorkeuren wijzigen. Het is vermeldenswaard dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op uw ervaring op onze website en op de services die we kunnen bieden.

Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
Click to enable/disable Google Fonts.
Click to enable/disable Google Maps.
Click to enable/disable video embeds.
Onze website maakt gebruik van cookies, voornamelijk van diensten van derden. Definieer uw privacyvoorkeuren en / of ga akkoord met ons gebruik van cookies.